Wie zijn wij?

Wij helpen organisaties om hun doelstellingen op het gebied van digitale transformatie waar te maken met innovatieve producten en bijbehorende dienstverlening. We leggen hierbij de verbinding tussen dienstverlenings- en organisatiedoelstellingen, informatievraagstukken en automatiseringsoplossingen. Wij spreken “uw taal” en snappen de vraagstukken waar uw organisatie mee zit.

1digitalNL is een Joint Venture met een bewezen trackrecord in de markt als het gaat om digitale transformaties.

De partijen investeren gezamenlijk in nieuwe Digital Experience Platformen (DXP) en ontwikkeld op basis daarvan diverse diensten en productlijnen leveren ter ondersteuning van het digitaliseren van de publieke sector. De 6 partijen die hierin met elkaar samenwerken zijn:

  • First Technology
  • YourFlow
  • YNNO
  • Valori
  • Trivento
  • PeopleWhoCan

First Technology

First Technology is een Nederlands bedrijf die zich focust op het implementeren en integreren van bedrijfsoplossingen met behulp van Pega. First Technology levert gecertificeerde Pega (lead/senior) system architecten.

YourFlow

YourFlow helpt organisaties bij het waarmaken van hun digitale ambitie. Ze zijn gespecialiseerd in het digitaliseren van processen met behulp van Pega. Yourflow levert gecertificeerde Pega Business Architecten en Scrum Masters.

1digitalnl yourflow
1digitalnl ynno

YNNO

YNNO (spreek uit: you know) is het adviesbureau dat gespecialiseerd is in nieuwe manieren van werken. Zij helpen uw organisatie om de prestaties in uw werk op een hoger plan te brengen. Samen met u werken zij aan een vernieuwende strategie, een geslaagde implementatie en borging van duurzame resultaten. YNNO levert gecertifieerde Pega Programmamanagers, Projectleiders en changemanagers.

Valori

Valori test nieuwe computersystemen of aanpassingen aan oude. Inmiddels is Valori het nummer 1 QA en testbedrijf van Nederland met 200 consultants die in heel Europa innovaties testen en geaccepteerd krijgen. Op het gebied van Pega zijn ze de enige certificeerde test partner van Pega in Nederland. Valori levert gecertificeerde Pega testers

1digitalnl valori
1digitalnl trivento

Trivento

Trivento ontwerpt, ontwikkelt en beheert digitale platformen, die in 2020 honderd miljoen mensen blij maken. Deze digital business platformen draaien op software die altijd werkt: snel, schaalbaar en intuïtief. Trivento levert het platform waar onze producten op draaien.

PeopleWhoCan


PeopleWhoCan is een dienstverlener voor publieke sector en private sector. Hun dienstverlening richt zich op de inzet van hoogwaardige kennis, menskracht en oplossingen. Zij onderscheiden zich door pragmatische en praktische totaaloplossingen (Product Management) die snel toegevoegde waarde hebben voor de bedrijfsvoering. Hierbij is aandacht voor vraagstukken die spelen op strategisch, tactisch en operationeel niveau. PeopleWhoCan levert visie op DXP concepten (bewezen productlijnen) Sales Consultants,  Verandermamanagers, Programmamanager en bezit een groot netwerk aan specialisten binnen de diverse domeinen bij de overheid.

1digitalnl peoplewhocan